Hobby a stavebniny


Drevený, hliníkový alebo plastový plot? Pomôžeme vám s výberom

Ploty sa vyrábajú z rôznych materiálov a ich kombinácií. Najčastejšie sa ľudia priklonia ku kúpe plotu z dreva, hliníka alebo plastu. Každý z uvedených materiálov má plusy a mínusy, ktoré by ste mali pri kupovaní plotu zvážiť. Prehľad vlastností dreva, hliníka a plastu vám pomôže pri výbere vhodného plotu.

Čitať viac…

Natrite starý nábytok farbou a bude vyzetať ako nový

Vintage štýl je momentálne in. Veľa ľudí hľadá v bazároch starý nábytok, ktorému dá novú dušu. Renovácia nábytku farbením nie je zložitá, doma ju zvládne spraviť aj laik. Ak aj vy máte v pivnici staré stoličky, police alebo komodu, vyhrňte rukávy a premeňte starý nábytok na trendové kúsky.

Čitať viac…

Začali sa jarné práce v záhrade a okolo domu. Máte vo výbave rebrík?

Každý správny záhradkár, ktorého záhrada je väčšia ako pár metrov štvorcových, by mal mať po ruke rebrík. Rebríky patria do výbavy záhradkárov i majiteľov rodinných domov. Nikdy neviete, kedy budete musieť niečo na dome opraviť alebo v záhrade ošetriť stromčeky či kríky. Aký rebrík sa vám bude hodiť v záhrada a aký na práce okolo domu?

Čitať viac…

5 najobľúbenejších druhov dreva a ich využitie

Drevo ako prírodný materiál je najpopulárnejším na výrobu nábytku do interiéru i exteriéru. Okrem nábytku sa z dreva vyrábajú profily okien a dvere. Chystáte sa práve kupovať nábytok a neviete, aké drevo vybrať? Poradíme vám, ktorých 5 typov dreva je najviac populárnych a kde sa daný typ dreva využíva.

Čitať viac…

5 krokov, ako pripraviť steny na maľovanie

Môžete kúpiť aj tie najdrahšie farby na stenu, ale ak steny nepripravíte na nanášanie farby, výsledok bude žalostný. Príprava stien na maľovanie je rovnako dôležitá ako výber farebného odtieňa. Pred samotným maľovaním stien vykonajte nasledujúcich 5 krokov a vaše steny bude dokonalo vymaľované ako z rúk profesionála.

Čitať viac…

Kovové ploty a jarná údržba

Kovový plot po zime nevyzerá veľmi vábne, a to hlavne v prípade, že ste ho na jeseň neošetrili. Mrazy a vlhkosť dali kovu zabrať, farba sa olúpala a na niektorých miesta plotu je vidieť začínajúca korózia. Je čas, aby ste vyhrnuli rukávy a pustili sa do jarnej údržby plotu.

Čitať viac…

10 pravidiel bezpečnej práce na rebríku

Používate počas prác doma alebo v záhrade rebrík? A používate ho správne? Bezpečné používanie rebríka neznamená len to, že ho opriete o stenu. Bezpečnosť práce na rebríku má veľa pravidiel, ktoré sú elementárne, ale z hľadiska ochrany zdravia kľúčové. Počet pádov z z rebríka každý rok rastie a s pádmi rastie aj počet závažných úrazov. Dbajte na to, aby ste s rebríkom a na rebríku pracovali podľa nasledujúcich pravidiel.

Čitať viac…

5 rád, ako pripraviť steny a miestnosť na maľovanie

Maľovanie stien v byte alebo dome je zdĺhavá a dosť špinavá práca, ktorej sa snažíme vyhýbať ako sa len dá. Každá stena po čase potrebuje vymaľovať, a to nielen z estetického hľadiska. Steny rokmi sajú vlhkosť, mastnotu a usádzajú sa v nich patogény. Je zrejmé, že vymaľovaniu stien sa vyhnúť nedá. Ak ste s rozhodli steny maľovať svojpomocne, prečítajte si náš malý návod, ako pripraviť steny a miestnosť na maľovanie.

Čitať viac…

Maľovanie stien izieb. Čo všetko budete potrebovať?

Kto má rád maľovanie bytu? Asi len máloktorá ruka sa zdvihla hore. Maľovanie bytu pozostáva z troch zdĺhavých fáz. Prvá je príprava miestností na maľovanie, druhá fáza je maľovanie samotné a tretia je najviac otravná, a to upratovanie. Čo všetko si na maľovanie pripraviť, aby ste nemuseli behať desaťkrát do obchodu?

Čitať viac…

Jar tu máme ani sa nenazdáme. Ako pripraviť záhradný nábytok na sezónu

Záhradný nábytok ešte stojí v garáži alebo v záhradnom domčeku. O pár týždňov sa oteplí a zrazu zistíte, že nábytok nie je v takom stave, aby ste ho mohli používať. Aké kroky je nutné podniknúť pre plnú funkčnosť nábytku? Starostlivosť o nábytok závisí od toho, z akého materiálu je nábytok vyrobený.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,