Domáci miláčikovia


5 krokov pre zdravie vášho psíka

Pes je bez pochýb členom rodiny a získa si našu lásku od prvého prosebného pohľadu. Každý chovateľ psov túži po tom, aby bol jeho pes zdravý a vitálny. Základom je samozrejme kvalitná strava plná živín a mäsa. Avšak strava nie je to jediné, čo pes potrebuje pre zdravý život.

Čitať viac…

Dajte si záležať na výbere krmiva pre vášho psíka

Psík je právoplatným členom domácnosti. Dáva vám dvakrát toľko lásky, koľko dostáva, je oddaný, každý deň s ním je nové dobrodružstvo plné smiechu a radosti. Aby ste si mohli priateľstvo psíka užívať čo najdlhšie, musíte ho správne kŕmiť.

Čitať viac…

Je lepšie kŕmiť psíka konzervami alebo granulami?

Milovníci štvornohých domácich zvieratiek často riešia dilemu, aká strava je pre psa najvhodnejšia. Niekto skončí pri varenom mäse, niekto nedá dopustiť na surovú tzv. barf stravu, iný je zarytým kŕmičom s granulami a ostatní kŕmia psa mäsovými konzervami. Ak sa práve rozhodujete, či dať prednosť granulám, alebo konzervám, tak vám s rozhodovaním trochu pomôžeme.

Čitať viac…

Top 5 tipov, ako vybrať výživné krmivo pre psov

Priniesli ste si domov šteniatko a neviete, akými granulami alebo konzervami ho kŕmiť? Prinášame vám 5 tipov, ako vybrať kvalitné krmivo pre psov.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,