Aj krmivá pre domácich miláčikov môžu byť zdravé a výživné

Na trhu je toľko druhov krmív pre psov, pričom výber toho správneho typu krmiva môže pôsobiť mätúco. Šteňatá (do jedného roka), dospelí (jeden až osem rokov) a seniori (osem a viac rokov) majú rôzne výživové potreby. Aktívne rastúce psy potrebujú viac kalórií, zatiaľ čo staršie psy môžu ťažiť z prísad určených na podporu ich starnúcich kĺbov. V prípade veľmi veľkých alebo veľmi malých psov je vhodné vybrať krmivo vyrobené špeciálne pre ich veľkosť. Krmivo špecifické pre veľkosť je prispôsobené energetickým potrebám veľkých alebo malých psov a často má zloženie navrhnuté tak, aby bolo z hľadiska veľkosti jednotlivých zložiek komfortné na konzumáciu.

Zdravé krmivo pre psov
Už na začiatok treba podotknúť, že základom je vyhľadať značky, ktoré ponúkajú vysokokvalitné suroviny. Napriek tomu, že prémiové značky môžu vyžadovať aj vyššiu investíciu, návratnosťou je, že tieto potraviny dodávajú domácim miláčikom omnoho viac živín, ktoré k správnemu vývoju potrebujú. Vo všeobecnosti platí, že krmivo pre psy by malo obsahovať mäso bohaté na bielkoviny, zeleninu i ovocie nabité vitamínmi a omega mastné kyseliny pre lesklú srsť.

Suché či mokré krmivo?
Voľba krmiva pre psa je väčšinou vecou osobných preferencií. Niektorí majitelia domácich zvierat uprednostňujú suché krmivo, pretože je možné nechať ho v miske dlhšie, a to bez tendencie sa pokaziť. Avšak niektorí majitelia uprednostňujú tzv. „mokré krmivo“, ktoré sa ľahšie podáva a pre psa je zväčša aj ľahšie stráviteľné. Suché aj mokré krmivo pre psa môže dodať živiny v potrebnej dávke, čiže pokiaľ nemá zdravotné problémy, je len na majiteľovi, ktorému typu krmiva dá prednosť. Vo všeobecnosti platí, že najlepším riešením je poradiť sa s veterinárom, resp. odborníkom na dané plemeno, ktorý vie zvážiť prípadne výhody a nevýhody daného typu krmiva. My vám ponúkame širokú škálu krmív, ale tiež ďalšie užitočné produkty ako je drogéria, maškrty či kapsičky pre domácich miláčikov.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,