Blog


5 tipov, ako predchádzať akné

Pleť so sklonom k nedokonalostiam nie je len estetickým problémom. Zapálené akné môže hnisať a je na dotyk veľmi citlivé až bolestivé. Je zrejmé, že o aknóznu pleť je nutné sa starať a hlavne sa snažiť akné predchádzať. Ak váš boj s akné neustále prehrávate, skúste dodržiavať nasledujúcich 5 tipov a posun k lepšiemu stavu garantujeme.

Čitať viac…

5 tipov, ako bojovať s plesňou v interiéri

S plesňami bojujú majitelia novostavieb i starších domov v rovnakej miere. Príčiny tvorby plesní by ste nezrátali na prstoch dvoch rúk. Najčastejšie však ide o vysokú vlhkosť v interiéri a nedostatočné vetranie. Ak patríte do skupiny „šťastlivcov“, ktorým plesne zavítali do domácnosti, vyskúšajte našich 5 tipov, ako s plesňou bojovať.

Čitať viac…

5 pomôcok, ktoré nesmú chýbať žiadnemu záhradkárovi

Po dokončení stavby konečne prichádza na rad záhradka. Zvelebenie predzáhradky a pozemku za domom môžete zveriť do rúk záhradným architektom alebo sa do prác pustiť sami. Svojpomocná práca má dva bonusy – pri práci sa zrelaxujete a výsledky vás budú tešiť viac ako hotová záhradka. Ktoré pomôcky by vám ako začínajúcemu záhradkárovi nemali chýbať?

Čitať viac…

Viete, čo kupujete? Druhy parfémov

Zahalený do vône parfému dokážeme upútať pozornosť okolia, zmeniť sa na šelmu, pôsobiť záhadne alebo sviežo. Parfémy sú kozmetikou, ktorá nesmie chýbať vo výbave žiadnej ženy a ani muža. Pozor však na to, čo kupujete. Svet parfémov je pestrý a nie všetko, čo sa ako parfém tvári, parfémom je.

Čitať viac…

V každej záhrade sa zíde kvalitný rebrík

Nielen počas oberania ovocných stromov alebo strihaní kríkov sa vám v záhrade zíde rebrík. V záhrade i okolo domu je stále veľa práce a niektoré z prác sa realizujú vo výške. Je zrejmé, že bez rebríka sa majitelia rodinných domov a väčších záhrad nezaobídu. Na výber máte veľké množstvo hobby rebríkov, ktoré iste splnia vaše potreby do bodky.

Čitať viac…

Stavba domu – čo vás čaká pri vonkajších dokončovacích prácach

Možno máte projekt vysnívaného domčeka ešte len v hlave, možno na papieri alebo dokonca domček už stojí. Vo všetkých troch prípadoch sa budete tešiť na úplný koniec, kedy vlastne stojíte na prahu nového domu a čaká vás len zopár dokončovacích prác. Dnes si povieme, čo všetko vás čaká pri dokončovacích prácach v exteriérovej časti.

Čitať viac…

Aké dekorácie na stenu sú momentálne in?

Zariadenie interiéru nezahŕňa len kúpu nábytku, kobercov či závesov. Veľkú úlohu vo vyžarovaní priestoru zohrávajú steny. Ak nie sú ničím vyzdobené, pôsobia stroho a nudne. Záchranou sú rôzne dekorácie, ktorými steny dokážete spestriť a dodať vzhľadu miestnosti poslednú bodku k dokonalosti. Aké dekorácie na stenu so momentálne in?

Čitať viac…

5 otázok a odpovedí pred vymaľovaním bytu

Pred maľovaním stien bytu nestojíte len pred dilemou, aký farebný odtieň vybrať. Farba je viac menej vecou vkusu, a ak sa vám páči hoci aj ružová, tak si pokojne natrite steny ružovou. V byte budete bývať vy a nie váš sused. Viac otázok sa vám iste rodí v hlave ohľadom druhov farieb. Nasledujúce otázky trápia ľudí pred vymaľovaním stien bytu najčastejšie.

Čitať viac…

5 krokov pre zdravie vášho psíka

Pes je bez pochýb členom rodiny a získa si našu lásku od prvého prosebného pohľadu. Každý chovateľ psov túži po tom, aby bol jeho pes zdravý a vitálny. Základom je samozrejme kvalitná strava plná živín a mäsa. Avšak strava nie je to jediné, čo pes potrebuje pre zdravý život.

Čitať viac…

Prispôsobte farby v domácnosti Vášmu znameniu zverokruhu

Farby dokážu ovplyvniť vašu náladu, povzbudiť alebo naopak vyvolať únavu. Odbor, ktorý sa zaoberá pôsobením farieb na ľudskú psychiku sa volá colorterapia. Nejde o žiadny výmysel, ale o vedecky podložené fakty podporujúce ideu, že farby vo vašom okolí by ste si mali vyberať s rozumom. Ak výber farieb v domácnosti podriadite aj vášmu znameniu zverokruhu, dosiahnete harmóniu a budete sa každý deň cítiť skvele.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,