Blog


10 + 1 nápadov, ako využiť rebrík nielen na prácu

Pri pojme rebrík si predstavíme drevený alebo kovový pracovný nástroj. Rebrík je pomôcka, ktorá sa zíde v každej väčšej domácnosti. Vo veľkom dome alebo počas práce v záhrade ide o pomocníka, bez ktorého by ste si v mnohých situáciách neporadili. Avšak rebrík sa dá využiť aj iným spôsobom, ako len na prácu. Hlavne v prípade, že v stodole alebo v pivnici nájdete starý rebrík, ktorý už nie je vhodný na stúpanie do výšky.

Čitať viac…

7 pravidiel pre domáce farbenie vlasov

Návšteva kaderníčky je neuveriteľný relax. Ten pocit po novom strihu alebo farbe sa nedá zaplatiť. Alebo dá? Chodiť ku kaderníčke pravidelne je záťažou pre peňaženku. Niekedy musíte dať prednosť iným výdavkom a neostane vám nič iné, ako si vlasy nafarbiť doma. Občasné domáce farbenie nie je nebezpečné, ale je nutné, aby ste sa držali istých pravidiel.

Čitať viac…

Maľovanie stien izieb. Čo všetko budete potrebovať?

Kto má rád maľovanie bytu? Asi len máloktorá ruka sa zdvihla hore. Maľovanie bytu pozostáva z troch zdĺhavých fáz. Prvá je príprava miestností na maľovanie, druhá fáza je maľovanie samotné a tretia je najviac otravná, a to upratovanie. Čo všetko si na maľovanie pripraviť, aby ste nemuseli behať desaťkrát do obchodu?

Čitať viac…

Jar tu máme ani sa nenazdáme. Ako pripraviť záhradný nábytok na sezónu

Záhradný nábytok ešte stojí v garáži alebo v záhradnom domčeku. O pár týždňov sa oteplí a zrazu zistíte, že nábytok nie je v takom stave, aby ste ho mohli používať. Aké kroky je nutné podniknúť pre plnú funkčnosť nábytku? Starostlivosť o nábytok závisí od toho, z akého materiálu je nábytok vyrobený.

Čitať viac…

Väčšina ľudí si vlasy umýva nesprávne. Ako ste na tom vy?

Umývanie vlasov je procedúra, ktorú ľudia rýchlo odbijú. Nahádžu si na vlasy tonu kozmetických prípravkov a ledabolo ich za pár sekúnd zmyjú. Následne sa čudujú, prečo sú vlasy mastné, bez života alebo rozštiepené. Ako ste na tom vy? Ovládate správnu techniku umývania vlasov?

Čitať viac…

5 vecí, ktoré vám nesmú chýbať pred príchodom psíka do domácnosti

Psík do domácnosti prinesie veľa radosti, ale tiež starostí. Jeho príchod je plný očakávania a príprav. Nezabudli ste na niečo? Máte doma pripravené všetky pomôcky pre psíka? Urobte si nákupný zoznam, v ktorom nesmú chýbať nasledujúce veci.

Čitať viac…

5 pomôcok, ktoré sa zídu každému domácemu majstrovi

Rozmýšľate, čo kúpiť vášmu partnerovi k sviatku? V prípade, že je jeho koníčkom majstrovanie, máte o problém menej. Domácemu majstrovi sa vždy zídu nástroje a pomôcky, ktoré využije pri oprave malých porúch v domácnosti, pri práci okolo domu alebo pri majstrovaní v dielni. Ktorých 5 základných pomôcok ocení každý domáci majster?

Čitať viac…

5 chýb ktoré ničia Vaše vlasy

Zanedbaná starostlivosť o korunu krásy sa nevypláca. Nevypláca sa ani to, keď sa o vlasy staráte až príliš alebo nesprávne. Rady typu „jedna pani povedala alebo moja kamarátka to robí tiež“, neberte vážne. Ktorých chýb pri starostlivosti o vlasy sa ľudia dopúšťajú najčastejšie?

Čitať viac…

Vaše dieťa sa nedokáže sústrediť? Zmeňte farby v detskej izbe

Farby na psychiku vplývajú oveľa viac, ako si myslíte. Predovšetkým nevyzretá detská psychika môže pod vplyvom nevhodne zvolených farieb a ich kombinácií trpieť. Dôsledky sa prejavia napríklad v nesústredenosti, podráždenosti alebo v podobe smútku. Je nesmierne dôležité, aby ste dbali na výber správnych farieb hlavne v detskej izbe. Ktoré farby deti povzbudia a ktoré naopak tlmia ich energiu?

Čitať viac…

Ako na dokonalé zvýraznenie farby očí

Nenadarmo sa hovorí, že oči sú oknami do duše. Očami dokážeme klamať, smiať sa, ukázať smútok a dámy očami dokonca zvádzajú. Oči zvýraznené líčením zmenia celý váš vzhľad a podčiarknu ich krásu. Pozor však na to, aké farby očných tieňov používate. Poradíme vám, ako sa nalíčiť, aby ste zvýraznili vašu farbu dúhoviek.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,