Blog


Dámy, ste pripravené na letnú dovolenku? Táto kozmetika vám nesmie v kufri chýbať

Prípravy na dovolenku bývajú hektické. Stále sa obávate či ste na niečo nezabudli, či máte všetko zbalené a či neskončila platnosť vašich cestovných dokladov. Dámy to majú o niečo zložitejšie, pretože k „prežitiu“ potrebujú oveľa viac vecí ako muži. Na dovolenku si balia nielen oblečenie, ale tiež kopec kozmetiky. Aká kozmetika vám nesmie v kufri zbalenom na dovolenku chýbať?

Čitať viac…

Ako sa líčiť počas letných dní

Udržať make-up v bezchybnom stave je počas letných dní veľmi komplikované. Vysoké teploty, potenie a rôzne letné aktivity dávajú líčeniu zabrať. Niektoré dámy riešia problém s make-upom tak, že sa v lete nelíčia. Nemusíte zachádzať až do takýchto extrémov. Zmeňte len zimné líčenie za letné.

Čitať viac…

Začali sa jarné práce v záhrade a okolo domu. Máte vo výbave rebrík?

Každý správny záhradkár, ktorého záhrada je väčšia ako pár metrov štvorcových, by mal mať po ruke rebrík. Rebríky patria do výbavy záhradkárov i majiteľov rodinných domov. Nikdy neviete, kedy budete musieť niečo na dome opraviť alebo v záhrade ošetriť stromčeky či kríky. Aký rebrík sa vám bude hodiť v záhrada a aký na práce okolo domu?

Čitať viac…

Tipy, ako vyčistiť okná rýchlo a bez šmúh

Jar je obdobím, kedy väčšina domácich gazdiniek umýva domácnosť od podlahy až po strop. Medzi menej obľúbené činnosti patrí umývanie okien. Skoro vždy po umytí nájdete vynechané miestečko alebo šmuhu, ktorá vás vytočí do nepríčetnosti. Ako rýchlo umývať okná tak, aby na nich nezostali šmuhy?

Čitať viac…

Štýlová a moderná obývacia izba. Aké farby zvoliť?

Trendy v interiérovom dizajne sa menia rovnako rýchlo ako v móde. Prakticky každú sezónu sa objavia nové tvary nábytku, raz sa vráti retro, inokedy hrá prím severská strohosť. Ak chcete mať obývaciu izbu zariadenú štýlovo, tento rok dajte prednosť nasledujúcim farbám a kombináciám farieb.

Čitať viac…

5 najobľúbenejších druhov dreva a ich využitie

Drevo ako prírodný materiál je najpopulárnejším na výrobu nábytku do interiéru i exteriéru. Okrem nábytku sa z dreva vyrábajú profily okien a dvere. Chystáte sa práve kupovať nábytok a neviete, aké drevo vybrať? Poradíme vám, ktorých 5 typov dreva je najviac populárnych a kde sa daný typ dreva využíva.

Čitať viac…

Nudí vás staré oblečenie? Zmeňte jeho farbu!

Čo robiť so starým oblečením, ktoré vás už nudí? Niekto obnosené oblečenie vyhodí do smetí. Iný sa chová ekologicky a šatstvo daruje alebo odovzdá do zberných nádob. Čo tak vyskúšať zmeniť farbu odevov? Po zmene farby oblečenia budete mať pocit, že nosíte úplne nový kúsok. Zmena farby odevov je jednoduchá. Kúpte farby na textil a pohrajte sa s farebnými kombináciami.

Čitať viac…

5 krokov, ako pripraviť steny na maľovanie

Môžete kúpiť aj tie najdrahšie farby na stenu, ale ak steny nepripravíte na nanášanie farby, výsledok bude žalostný. Príprava stien na maľovanie je rovnako dôležitá ako výber farebného odtieňa. Pred samotným maľovaním stien vykonajte nasledujúcich 5 krokov a vaše steny bude dokonalo vymaľované ako z rúk profesionála.

Čitať viac…

Prehľad konzistencií opaľovacích prípravkov

Vyhýbate sa opaľovaciemu krému, pretože nemáte radi tuhú konzistenciu? Robíte chybu. Pokožku je nutné chrániť vždy, keď sa pohybujete na slnku.

Čitať viac…

Máte po zime mdlú pleť? Potrebuje reštart

Na jar sa veľa hovorí o detoxe organizmu, ale na pleť sa akosi zabúda. Pokožka tváre dostáva cez zimu zabrať rovnako ako imunita. Ak je vaša pleť po zime mdlá a bez života, je adeptom na poriadky reštart. Ako naštartovať pokožku a dosiahnuť jej zdravý vzhľad?

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,