Blog


Na čo si dávať pozor pri plotoch z dreva

Drevené ploty si udržiavajú popredné miesto zo všetkých materiálov využívaných na výstavbu oplotenia. V kombinácii s kovom, kameňom i betónom budú vždy vyzerať úchvatne a dodajú exteriéru domu krásny vzhľad.

Čitať viac…

Jesenná údržba kovového plota

Plot je bariérou, ktorá chráni vaše súkromie pre očami cudzích ľudí a vymedzuje obytný priestor. Okrem toho sú ploty estetickým prvkom exteriéru domu.

Čitať viac…

Myslite ekologicky – Staré oblečenie ako nové

Koľko kúskov oblečenia ste si kúpili tento rok? Väčšina ľudí, a to hlavne žien, sa nedokážu ku konečnému číslu dorátať. Konzumná doba, veľké možnosti v oblasti nakupovania a dostupné ceny spôsobili, že starému oblečeniu nedávame šancu. Avšak aj staré oblečenie môže vyzerať ako nové vďaka farbám na textílie. Ako zafarbiť odevy?

Čitať viac…

Nádherná štruktúra dreva – Ako moriť drevené povrchy

Neexistuje krajší materiál ako je drevo. Drevo nedokáže nahradiť žiadny umelo vytvorený materiál, jeho vzhľad a vôňa sú nezameniteľné. Avšak aj drevo môže vzhľadom odrádzať, keď sa o neho nestaráte. Jednou z možností, ako udržiavať drevo, je moridlo. Radi vám dáme zopár tipov ohľadom morenia drevených povrchov.

Čitať viac…

Betónová podlaha – Ako a čím ju natrieť

Chystáte sa renovovať starú farbu na betónovej podlahe? Máte čisto novú podlahu v garáži a chcete jej dodať svieži vzhľad? V oboch prípadoch je riešením natretie podlahy farbami určenými na betón. Postup natierania sa nesnažte oklamať, inak sa farba bude oddeľovať alebo lúpať.

Čitať viac…

AKÉ FASÁDNE FARBY SÚ MOMENTÁLNE MAXIMÁLNE IN?

Fasáda domu musí odolávať rôznym poveternostným situáciám a mechanickej záťaži. Je zrejmé, že tento typ farby je nutné vyberať s ohľadom na trvácnosť i odolnosť. Nikto však nepopiera dôležitosť estetickej stránky. Ako vybrať fasádnu farbu, ktoré je in a zároveň dlho vydrží ako nová?

Čitať viac…

5 dôvodov, prečo dať prednosť hliníkovému rebríku

Najviac využívané rebríky sú vyrobené z dreva alebo hliníka. Okrem materiálu sa líšia výškou či možnosťami rozloženia. Keď hľadáte naozaj odolný rebrík, odporúčame sa zamerať na hliníkový model. Prečo je naše odporúčanie zamerané na hliníkové rebríky vám ihneď objasníme v podobe 5 výhod tohto typu rebríka.

Čitať viac…

Tipy, ako sa starať o drevenú podlahu

Napriek tomu, že v novostavbách preferujú ľudia moderné typy podláh, drevené sa nájdu vo veľa domoch či bytoch. Pri rekonštrukcii nemusíte drevenú podlahu vymeniť. Ak je v dobrom stave, bude vám slúžiť ešte dlhé roky. Je zrejmé, že o drevo sa musíte starať a venovať mu o niečo viac času ako podlahe keramickej či laminátovej. Ktoré kroky pri údržbe drevenej podlahy nesmiete vynechať?

Čitať viac…

Chýba vám rebrík do záhrady? Takto ho vyberiete

Veľa ľudí prepadne rýchlo záhradkárčeniu. Vypestovať vlastné plodiny alebo sa kochať pohľadom na stromy a kvety je pocit, ktorý nič iné na svete nenahradí. Ak ste sa aj vy zaradili do klubu záhradkárov, skôr či neskôr budete potrebovať rebrík. Poriadny rebrík sa vám zíde aj počas prác okolo domu. Aký rebrík sa hodí pre prácu v záhrade?

Čitať viac…

Čo urobiť so starým rebríkom? Spravte z neho dekoráciu

Staré, hlavne drevené, rebríky sa dajú po ich doslúžení použiť ako dekorácia. Originálne pôsobí drevený rebrík v interiéri i exteriéri. Okrem dekoratívnej funkcie môžete rebrík prerobiť na funkčný kúsok nábytku. Prinášame vám zopár inšpirácií, ktoré vám pomôžu využiť vyradený rebrík.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Veľmi seriózny a ústretový prístup.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,