Blog


Trendy v interiérových farbách pre rok 2024

Svet trendových farieb nie je len o estetike. Ide spôsob, ako premeniť váš domov na priestor plný energie s nádychom pohodlia. Každý rok prináša nové trendy v oblasti farieb na steny a v roku 2024 tomu nebude inak. Prejdite si s nami najnovšie trendy, ktoré odporúčajú interiéroví dizajnéri pre nasledujúci rok v oblasti farebnosti stien. Nebojte sa experimentovať s novými kombináciami a farbami, aby ste svojmu domovu dodali moderný a štýlový vzhľad.

Čitať viac…

Moridlo a lazúra na drevo – aký je rozdiel?

Ak máte drevené povrchy vo vnútri alebo zvonku domu, musíte s nimi zaobchádzať samozrejme opatrne, aby ste zaistili ich dlhodobú životnosť. Drevo môže byť mimoriadne pevným a odolným materiálom, ak sa o neho správne a dôkladne staráte. Našťastie, existuje niekoľko užitočných výrobkov, ktoré môžete použiť na to, aby vaše drevené povrchy boli zdravé a kvalitné aj po nasledujúce roky. Čo by ste povedali na moridlá či lazúry na drevo?

Čitať viac…

Viete ako sa správne starať o drevo?

Aj vy ste sa rozhodli pre masívny nábytok? Drevo patrí medzi tradičné materiály, ktoré si nájde miesto najmä v domoch a na chalupách, ale tiež bytoch. Mnoho ľudí vyhľadáva práve tento prirodzený materiál, ktorý je nenahraditeľný, a to nielen z hľadiska technických, ale aj dizajnových vlastností. Ako sa o drevo správne starať a na čo by ste nemali v žiadnom prípade zabudnúť?

Čitať viac…

Čo musí obsahovať kvalitná kozmetika?

Poznáte ten pocit, keď hľadáte pre seba ideálnu kozmetiku, no neviete si vybrať, nakoľko je na trhu dostupných príliš veľa produktov? Poprípade veľakrát stojíte pred regálom, alebo si prezeráte produkty online, no stále neviete, čo je pre vás vhodné. V tomto článku popíšeme základy, ktoré vám pomôžu odlíšiť kvalitnú kozmetiku od bežnej.

Čitať viac…

Prečo ošetriť drevo olejom?

Drevo je jedným z najobľúbenejších prírodných materiálov, a to aj napriek tomu, že si vyžaduje náročnejšiu starostlivosť. Náročnejšiu pre nás v tom zmysle, ako sa vieme orientovať v ponuke ochranných a opravných náterov na drevo. Zatiaľ čo jedni nedajú dopustiť na vosk a lak na drevo, iní uprednostňujú olejový náter. Prečo ošetrovať drevo práve olejom?

Čitať viac…

Suché a poškodené vlasy – ako ich ošetriť?

Dve obdobia v roku sú pre vlasy rizikové, ide o leto a zimu. V lete sú vlasy vysušené a polámané z dôvodu slnečného žiarenia. V zime im škodia nízke teploty, prechody zo zimy do tepla i nosenie čiapok. Napriek všetkým uvedeným okolnostiam je možné dosiahnuť to, aby ste mali vlasy vždy v top stave. Cestou k pekným vlasom sú masky na vlasy. Ako ošetriť suché a poškodené vlasy pomocou masiek?

Čitať viac…

Praktické tipy a odporúčanie pre výber farby stien

Maľovanie interiéru bytu môže výrazne zmeniť jeho atmosféru a vzhľad. Výber správnych farieb je kľúčovým krokom pri vytváraní rodinnej atmosféry a estetiky vo vašom dome. Správna kombinácia farieb môže zvýrazniť priestor, vytvoriť ilúziu rozmernosti a pridať do interiéru osobitý šmrnc. Prinášame vám zopár tipov pre výber a použitie farieb pri maľovaní stien interiéru.

Čitať viac…

Akrylátové farby na stenu: Akú vybrať?

Medzi najbežnejšie druhy farieb na stenu patria akrylátové farby. Rozdeľujú sa na dve skupiny podľa spôsobu riedenia. Každý typ akrylátovej farby más voje výhody i nevýhody, ktoré je potrebné pred natieraním stien zvážiť. Okrem druhu farby sa sústreďte pred maľovaní na výber odtieňa. Farby na stenu majú schopnosť zmeniť vzhľad a atmosféru miestnosti, čím ju môžu oživiť a prispôsobiť vašim preferenciám a štýlu.

Čitať viac…

Ako vybrať rebrík pre práce okolo rodinného domu a v záhrade

Pri vykonávaní údržby v okolí rodinného domu alebo počas prác v záhrade budete potrebovať kvalitný rebrík. Rebrík je nevyhnutným nástrojom pri prácach vo výške. Ani nepomyslite na to, že by ste ho nahradili stoličkou. Majte na zreteli bezpečnosť, ktorú vám zabezpečí jedine stabilný rebrík. Ktoré hlavné faktory je potrebné zvážiť pri výbere hobby rebríka?

Čitať viac…

Ako renovovať drevené okná svojpomocne

Renovácia starých drevených okien môže byť zdanlivo zdĺhavý proces, no so správnym postupom a náradím môže byť táto úloha potešením. Staré drevené okná majú kúzlo, ktorému podľahlo veľa ľudí a ani za nič ich nevymenia za plastové. Renovačný proces im môže vrátiť ich pôvodnú krásu a zároveň zvýšiť energetickú účinnosť. Prinášame vám návod, ako renovovať drevené okná svojpomocne.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,