5 pomôcok, ktoré sa zídu každému domácemu majstrovi

1. Hliníkový rebrík

Počas prác vo výške je nevyhnutné používať kvalitný a pevný rebrík. Medzi stabilné a veľmi odolné rebríky patria tie, ktoré sa vyrábajú z hliníka. Na bežné domáce práce stačí kúpiť nižší rebrík. V záhrade sa zíde teleskopický rebrík. Jeho výšku je možné meniť, vďaka čomu dosiahnete aj na najvyššie ovocné stromy alebo na strechu. Pre maliarov nie sú určené len farby laky, ale tiež štafle, na ktorých sa vo výške dá pohybovať po miestnosti.

2. Sada náradia

Skvelou investíciou je súprava náradia. Náradie uložené v praktickom kufríku so zásuvkami je snom každého domáceho majstra. Zásuvky by sa mali dať vysúvať do strán. Prehľadný je systém, kedy sú zásuvky oddelené čírim plastom. V súpravách pre domácich majstrov sa nachádzajú sady skrutkovačov, kladív, kombinačky, klince rôznej veľkosti a kliešte. Kvalitnejšie sady obsahujú vyše 100 rôznych pomôcok.

3. Pílky a brúsny papier

Okolo domu je vždy veľa práce. Ešte viac práce je na záhrade so stromami. V záhrade s ovocným sadom využijete pílku. Chýbať by vám nemala pílka na drevo i na železo. Na drobné úpravy drevených častí alebo na prácu s drevom je nevyhnutnou pomôckou brúsny papier s rôznymi stupňami hrubosti. Na spracovanie železa je určené plátno na brúsenie kovov.

4. Elektrická vŕtačka

Z elektrického náradia je základnou časťou vŕtačka. V každej domácnosti je občas nutné niečo pripevniť, či už na stenu, alebo na strop. Keď  sa rozhodnete kúpiť vŕtačku, investujte do poriadnej. Napríklad do ručnej vŕtačky s mechanickým príklepom. Pomocou príklepovej vŕtačky je možné vyvŕtať dieru aj do panela a iných tvrdších materiálov. K vŕtačke si zaobstarajte súpravu vrtákov s rôznou šírkou.

5. Maličkosti do zásuvky

Nachádza sa vo vašej domácnosti zásuvka na drobné náradie? Ak nie, rýchlo jednu naplňte týmito pomôckami: zvinovací meter, nožnice na plech, nôž s pevnou čepeľou, viazací drôt, univerzálne lepidlo, predlžovacie káble a izolačná páska. Kam uložiť všetky spomínané nástroje a drobnosti počas práce? Do multifunkčného pracovného opaska.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,