BC BIO CANNABIS Pleťový peeling 200 ml

VEGAN BIO
Dostupnosť
Skladom
Doručenie do 48h (počas pracovných dní).
5,49 €
4,58 € bez DPH

BC BIO CANNABIS Pleťový peeling 

Pleťový peeling k intenzívnej a hĺbkovej očiste tváre a celého tela. Peeling je vysoko účinná kombinácia aktívnych látok s jemnými abrazívnymi čiastočkami. Obsahuje nielen konopný olej, ale aj extrakt z celej rastliny. Tým dodáva prípravku unikátnosť a spotrebiteľom maximum cenných látok z tejto výnimočnej rastliny.

Používaním peelingu z rady Cannabis získate pokožku krásne hladkú, zbavenú všetkých nečistôt, zvyškov tieňov, púdrov a líčidiel. Peeling odstraňuje aj odumreté bunky kože a do hĺbky vyčistí upchaté pory. Po použití bude pokožka prekrvená a načervenalá. Cannabis extrakt pokožku upokojí, s obľubou sa používa najmä pre svoju hojivú a protimikrobiálnu účinnosť.

Prípravok je vyrobený v BIO fomulácii bez SLS, SLES, neobsahuje ropné produkty, parabény, ethoxyláty ani silikóny, je použitá hypoalergénna parfumácia.  Prípravok je šetrný k Vám i prírode! Žiadny iný výrobok nemá zloženie ako práve tento BIO BIONE peeling!

Spôsob použitia:
Najlepšie pri sprchovaní naberte na prsty peeling a vlhkú pokožku tváre aj tela rovnomerne s ľahkým prítlakom masírujte a čistite. Následne veľmi dôkladne opláchnite teplou a potom chladnou vodou. Dôkladne vypláchnite z vlasov, fúzov, nosných dierok, uší a pod. Používajte pravidelne, najviac však 1x týždenne.
POZOR Nepoužívajte na slnkom spálenú alebo inak poškodenú pokožku!

INGREDIENCIE (INCI) - zloženie výrobku:
SAND (SILICA), AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE,GLYCERIN, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, XANTHAN GUM,CARBOMER, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 19140, 42051, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUMHYDROXIDE

 
Značka Bione Cosmetics
Výrobca Bione Cosmetics
Balenie 200ml
Typ produktu Vegan
Typ produktu BIO

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Hlavný sklad 8595061606848 2
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,