Beyoncé Heat deodorant natural sprej 75 ml

STARÉ VÝROBKY | Kód: 3607340385988
BEYOCE HEAT DNS75ml
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
7,90 €
6,58 € bez DPH

Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Beyoncé Heat deodorant natural sprej 75 ml

“Moja vôňa je jedinečným vyjádrením sily ženskej zmyselnosti,” povedala Beyoncé. „Vôňa vás doslova rozechveje a očarí… skutočne vás uchváti. Zároveň si však stále uchováva svoju eleganciu a ženskosť. Vytvorila som túto vôňu pre všetky sebavedomé ženy. Pre ženy, ktoré sa neboja nechať prehovoriť svoju vášeň a vychutnávajú si obdiv okolia.“ Beyoncé Heat je rovnako nezabudnuteľná ako žena, ktorá bola jej inšpiráciou. Vzbudzuje vášeň a nadšenie.

Objavte oheň skrývajúci sa vo vnútri. Balenie vône Beyoncé Heat Zmyselný pôvab prvej vône od Beyoncé - Beyoncé Heat - sa vznáša po nádhernom červenom koberci a zanecháva za sebou nezabudnuteľnú žiaru… Vôňa Beyoncé Heat sa predstavuje v ohromujúcom sklenenom flakóne, ktorý spája túžbu so sofistikovanosťou a vytvara silný, sexy, elegantný dojem.

Zloženie vône Beyocé Heat: Zvodná, moderná ovocno-drevitá vôňa Beyoncé Heat stelesňuje kúzlo svojej nositeľky. Otvára sa žiarivým kvetinovým bouquetom z magnólie, neroli a červenej vanilkovej orchidei s jemným dotykom broskyne. V srdci sa mieša mandľový makrónek, sladký nektar zimolezu a jemné pižmo, ktoré vytvarajú znamenitý zážitok. Nakoniec vaše zmysly uchváti základ z hrejivých, sexy nót sekvejového dreva, tonka bobov a jantaru.

Značka Beyoncé
Balenie 75ml
Typ produktu Parfumovaný deodorant
,
5

Klady
Zápory
  • prekvapivo dobre vonia,vona sa drzi aj na obleceni
  • samozrejme,slabsia vydrz hlavne ak sa potite-treba viackrat denne prestriekat
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

som velmi spokojená

Overený zákazník,

Rýchlo doručené, skutočne tak ako píšu na stránke.Obchod odporúčam, viackrát som objednávala a všetko vždy ok.

Overený zákazník,