BELLA Happy 5 Junior plienky 12-25 kg, 42 ks

Bella Happy | STARÉ VÝROBKY | Kód: 5900516602901
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
12,99 €
10,83 € bez DPH

BELLA Happy 5 Junior plienky 12-25 kg, 42 ks

Veľkosť Junior je určená pre malých prieskumníkov, ktorý začínajú so svojimi prvými krokmi. Sú vhodné pre deti od 12 - 25 kg.

Veľkosť plienky v kombinácii s tou najlepšou savosťou umožňujú nekonečné množstvo zábavy. Návrat z prechádzky alebo prebúdzanie sa už nemusí byť spojené s mokrým oblečením. Inovatívny 3D Flexi systém poskytuje komfort pre Vaše dieťa, neobmedzuje jeho pohyb a zaručuje najlepšiu savosť. 3D FLEXI SYSTÉM znamená: široké a pružné suché zipsy, široký a pružný pás a široké elastické volániky, ktoré držia obsah plienky v jej vnútri. Tenká a anatomická absorpčná vrstva absorbuje všetku vlhkosť a inovatívne jadro Magic Green zaručuje jej okamžité rozvádzanie.

Použitý priedušný materiál chráni citlivú pokožku dieťa pred zaparením. Farebné obrázky na plienke priťahujú pozornosť vášho dieťaťa a tak sa prebaľovanie stane pre neho zábavným. 3D Flexi systém znamená vylepšený dizajn plienok Happy. Najdôležitejšie vlastnosti systému 3D Flexi:

PREDOVŠETKÝM COMFORT 3D FLEXI SYSTÉM znamená: 2 širšie, dlhšie a pružnejšie zapínacie suché zipsy, širší a pružnejší pás a flexibilné manžety, ktoré zabraňujú úniku obsahu z plienky. Vďaka použitiu pružných materiálov sa plienky dokonale prispôsobujú telíčku dieťaťa v pohybe. Naše plienky umožňuje vášmu dieťaťu užívať si bezstarostnú zábavu počas dňa a sladké sny v noci. Pásky na suchý zips sú dlhšie a vyrobené z veľmi jemného a priedušného materiálu, aby nedošlo k podráždeniu citlivej pokožky dieťaťa. Tieto praktické suché pásky zabezpečujú mnohonásobné ľahké zapínanie a rozopínanie plienky.

DRUHÁ - SAVOSŤ

Vynovené plienky Happy obsahujú novú, tenšiu a viac anatomickejšie navrhnutú absorpčnú vrstvu. Vylepšená vláknina Magic Green okamžite a efektívne distribuuje vlhkosť do absorpčnej vrstvy, takže detská pokožka ostané vždy suchá a bez podráždenia.

TRETIA - BEZPEČNOSŤ

Priedušný materiál chráni zadoček dieťaťa pred zaparením. Superabsorbent, ktorý mení vlhkosť vo vnútri plienky na gél, zabraňuje kontaktu vlhka s detskou pokožkou, ktorá zostane zdravá a suchá. Na výrobu plienok nebol použitý žiadny latex, pretože je to alergén a mohol by ľahko podráždiť detskú pokožku. Okrem toho sa nepoužíva žiadny chlór na bielenie plienok, čím sa minimalizujú ďalšie riziká vzniku alergií. Plienky Happy nielenže zabraňujú pretečeniu z vnútra, ale aj efektívne zabraňujú úniku nepríjemného zápachu.

Balenie 42ks
Výrobca Bella, s. r. o.
Značka Bella Happy

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,