Philips AVENT cumlík 0-2m MINI dievča, 2 ks

Philips Avent | STARÉ VÝROBKY | Kód: 8710103618348
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
6,99 €
5,83 € bez DPH

Philips AVENT cumlík 0-2m MINI dievča, 2 ks

• 0-2 mesiacov
• silikónový
• dajte dieťatku to najlepšie
• bez BPA
• v balení 2ks

Philips AVENT ponúka jedinečne tvarovaný cumlík navrhnutý špeciálne pre novorodencov: menší kryt s novým dizajnom, ktorý lepšie vyhovuje tváričke novorodenca.

Ortodontická symetrická stlačiteľná silikónová násoska s odvzdušňovacím otvorom a jeho dokonalá symetria zaisťujú prirodzený vývoj zubov a ďasien – aj keď sa cumlík v ústach vášho dieťaťa otočí.

Môžu prísť okamihy, kedy vôbec nič nedokáže ukľudniť vaše nepokojné dieťa. To sú chvíle, kedy môžu pomôcť cumlíky, ktoré vás tak zbavia pocitu bezmocnosti a znepokojenia. AVENT rozumie vaším starostiam, a preto vyrába cumlíky najvyššej kvality podľa najprísnejších bezpečnostných noriem (BS 5239:1988). Na rozdiel od neodvzdušnených cumlíkov sa cumlíky AVENT môžu sterilizovať parou.

Každý cumlík má svoj ochranný kryt. Každý má tiež bezpečný guľatý krúžok. Predávajú sa v atraktívnom 2 kusovom balení. Cumlík je s tvarovaným malým kotúčom a malou násoskou.
Cumlíky bábätka ukľudňujú. Keď zlyhajú všetky metódy na utíšenie dieťatka, môžu Vám pomôcť cumlíky AVENT, aby sa Vaše dieťatko utíšilo a kľudne odpočívalo.

Bábätká s cumlíkom kľudnejšie spia, menej sa v spánku pohybujú a predovšetkým zostávajú ležať na chrbte, čo odporúčajú aj pediatri. Používanie cumlíka zmenšuje závislosť bábätka na fľaške, znižuje možnosť poškodenia zúbkov a môže znížiť aj riziko dentálnych problémov v neskoršom veku v porovnaní s dlhodobým cmúľaním palcov, ktoré vytvárajú nevhodný tlak na ďasná a predné zúbky.

Všetky cumlíky AVENT sú silikónové. Silikón je bez chuti a zápachu, cumlíky majú dlhšiu životnosť a lepšie sa čistia ako kaučukové cumlíky.

Vždy používajte cumlík, ktrorý svojou veľkosťou zodpovedá veku dieťatka.

Výrobca Philips Avent
Balenie 2ks
Značka Philips Avent

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,