Ambi Pur 3Volution Ocean Mist, štartovací balíček elektrického osviežovača vzduchu, 20ml

Ambi pur | STARÉ VÝROBKY | Kód: 4015600570514
Dostupnosť
Nedostupné
Produkt je momentálne vypredaný.
5,29 €
4,41 € bez DPH

Štartovací balíček elektrického osviežovača vzduchu Ambi Pur 3Volution s technológiou Odourclear odstraňuje výrazné, pretrvávajúce zápachy a zanecháva ľahkú a sviežu vôňu až 90 dní (pri používaní 12 hodín denne na najnižšom nastavení).

Vôňa Ocean Mist je inšpirovaná osviežujúcim morským oparom, ktorý vám pri ranných prechádzkach po slnečnej pláži dodá energiu. Keď sa vzduch naplní touto čistou a sviežou vôňou, obklopí vás pocit pokoja. Pri bežných elektrických osviežovačoch si na danú vôňu rýchlo zvykneme, čo spôsobí, že ju po čase celkom prestaneme vnímať. Osviežovače vzduchu Ambi Pur 3Volution tento problém riešia tým, že každých 45 minút sa automaticky strieda jedna z 3 sviežich, navzájom sa doplňujúcich vôní. Sviežosť tak nikdy nekončí. Zariadenie Ambi Pur 3Volution naplní váš domov sviežosťou a vôňou, ktorú budete vnímať deň čo deň, týždeň čo týždeň.

Používajte výhradne v kombinácii so samostatne predávanými náplňami Ambi Pur 3Volution. Nastaviteľný difuzér vám umožní vybrať si aj intenzitu vône a vytvoriť tak atmosféru, po akej túžite, až na 90 dní.

Balenie 20ml
Značka Ambi pur
Výrobca Procter and Gamble

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Prehľadnosť produktov Rýchle dodanie

Overený zákazník,

doručené na druhý deň.

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky.

Overený zákazník,