Osviežujúce nápoje počas letných horúčav

Prišlo leto! Nezabudnite na pitný režim, ktorý je pre náš organizmus veľmi dôležitý. Nič nie je lepšie ako popoludnie strávené v tieni na terase s ľadovo chladeným nápojom v ruke. Keď už sú tu letné horúčavy, veľa ľudí siahne po chladenom nápoji v obchode, ktorý je zvyčajne s pridanými cukrami a umelými príchuťami. Toto leto si môžete vychutnať svoje obľúbené chladené nápoje bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel s prírodnejšími príchuťami.

Šťavy a sirupy Leros sú vyrobené z čerstvého ovocia od overených pestovateľov. Majú priaznivé účinky na ľudský organizmus. Neobsahujú konzervanty, umelé farbivá a sladidlá. 100% prírodný produkt s prirodzeným obsahom vitamínov. Kombinácia ovocia a byliniek vám dopraje jedinečný chuťový zážitok.

Pripravte si s nami ovocný letný drink s Leros šťavou. Užívajte si príjemné chvíle, osvieženie, skvelú chuť, radosť z leta...

Príprava nápoja vyzerá zložito, ale nie je to tak. Je to úplne jednoduché. Ostanete prekvapení ako úžasne nápoj vyzerá a ešte lepšie chutí.

 

Účinky štiav na náš organizmus

  • Leros Šťava Zázvor & Citrón - skvelá prevencia proti nádche a chrípke, posilňuje imunitu a dodáva telu potrebné vitamíny. Môžete ho použiť do čaju, limonád alebo zaliať horúcou vodou a osladiť medom. Vždy je lahodný a vždy nakopne imunitný systém.
  • Leros Bio šťava z malín – malina prispieva k normálnemu tráveniu
  • Leros Sirup z bazy čiernej – baza čierna má antioxidačné účinky a podporuje prirodzenú obranyschopnosť
  • Leros Bio šťava zo šípok – šípky sú bohatým zdrojom prírodného vitamínu C
  • Leros Šťava z čučoriedky + 5 bylín - chuť čučoriedok je doplnená kvetom bazy čiernej, osviežujúcou mätou piepornou, truskavcovou vňaťou, listom brezy a palinou obyčajnou
  • Leros Šťava zo šípok + 4 byliny silu šípok dopĺňa voňavý skorocel kopijovitý, stará známa púpava lekárska, neoceniteľná šalvia lekárska a blahodárny nechtík lekársky. Šťava je bohatá na vitamín C.
  • Leros Sirup z kvetov púpavy – púpava prispieva k správnej funkcii tráviaceho systému
  • Leros Sirup zázvor - táto bylina so žltými kvetmi je považovaná za prírodné antibiotikum a prvá pomoc pri prechladnutí. Zázvor obsahuje celkom 640 rôznych chemických látok. Sirup sa najčastejšie využíva na výrobu domácich limonád alebo ako sladidlo horúceho čaju
  • Leros Sirup z kanadskej brusnice – môže sa používať ako doplnok pitného režimu, na ochutenie Vášho obľúbeného čaju alebo letného kokteilu
  • Leros Sirup z kvetov ibišteka - ibištek sudánsky prispieva k osvieženiu tela a vitalite

Osviežujúce limonády!

Skúste si pripraviť zo šťavy alebo sirupu zázvorovú, malinovú, bazovú alebo púpavovú limonádu. Ak neviete ako na to, ponúkame vám niekoľko tipov.

Zázvorová limonáda:

– 2 litre vody
– Leros Šťava Zázvor & Citrón
– kôra z 3 citrónov, limetka
– lístky mäty
– med

Pre výraznejšiu chuť môžete jeden citrón pokrájať na kocky alebo na kolieska a pridať do limonády. Podávajte vychladenú s kockami ľadu.

Malinová limonáda:

– 2 litre vody
– Leros Bio šťava z malín
– limetka
– čerstvé maliny

Limonáda z bazy čiernej:

– 2 litre vody
– Leros Sirup z bazy čiernej
-  citrón / limetka
– lístky mäty

Pridávať môžte rôzne druhy ovocia ako napríklad nakrájaný pomaranč, jahody, limetku alebo aj uhorku.

Čerstvé bylinky perfektne dopĺňajú a zvýrazňujú chuť ovocia. Pokojne môžete použiť mätu, rozmarín, šalviu,medovku alebo iné bylinky, ktoré máte práve poruke. Bylinky by mali byť čerstvé a v dobrej kondícií – nie oschnuté.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Dodanie podľa dohody,aj napriek nadrozmernému tovaru.Doporučujem.

Overený zákazník,

Rýchle dodanie tovaru. Precízne zabalený. Dobra cena.

Overený zákazník,

Cena Rýchlosť dodania Komunikácia

Overený zákazník,